Kilpailun säännöt

 

1. Järjestäjä

Tampereen Taidemuseon Muumilaakso, Puutarhakatu 34, 33230 TAMPERE

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille kuluttajille ja kaikille kansalaisuuksille. Kilpailun Järjestäjän ja muiden sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 1.10.2016 klo 00.00 – 8.1.2017 klo 23.59 välisenä aikana.

4. Kilpailuun osallistuminen ja sen kuvaus

Kohdassa 2. määritelty osallistuja voi osallistumisaikana osallistua Kilpailun Järjestäjän hallinnoimaan kilpailuun jakamalla muumiaiheisen kuvan Muumimuseon Facebook-sivulla tai Instagramissa tunnisteella #muumimuseo.

5. Palkinnot

Kilpailun pääpalkinto on kahden hengen matka Tampereelle. Palkintoon sisältyvät matkat Tampereelle, 4 vuorokauden hotellimajoitus, illallinen Tampere-talossa, pääsy Tampere Filharmonian konserttiin sekä vapaa pääsy kaikkiin museoihin. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan kaksi museokorttia.

Voittajat päätetään viikolla kaksi (2) ja voittajille ilmoitetaan voitosta jaetun kuvan kommenttikentässä. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Voittajilla on aikaa vahvistaa voittonsa viikon kolme (3) loppuun mennessä. Mikäli ensimmäiset arvotut voittajat eivät vahvista voittoaan edellä mainittuun ajankohtaan mennessä, Kilpailun Järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Kilpailun Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun Järjestäjän kokonaisvastuu kutakin kilpailun osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan mahdollisen arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Kilpailun Järjestäjä ei ole vastuussa teknisistä ongelmista johtuvista kilpailun osallistujien osallistumisesteistä.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Kilpailun Järjestäjällä on oikeus sensuroida ja poistaa kilpailun osallistujien Facebook-sivuille lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäasiallisia. Jos kilpailun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta kilpailuun muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Kilpailun Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja Kilpailun Järjestäjän päätöksiä. Kilpailun Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja kohdassa 7. mainittujen osallistujien hylkäämiseen. Nämä kilpailusäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta ei ole Facebookin eikä Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Facebook ja Instagram eivät vastaa tästä kilpailusta millään tavoin.