Muumimuseo

Tietosuoja

Muumimuseon henkilötietojen käsittelyä ohjaa EU:n yleinen tietosuoja-asetus sekä uuden tietosuojalain voimaantuloon saakka henkilötietolaki ja muu kansallinen lainsäädäntö. Tältä sivulta löytyy tietoja siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on käyttäjän suostumus. Lue lisää Tampereen kaupungin tietosuojamenettelystä:  www.tampere.fi/tietosuoja

Mitä tietoja käsittelemme?

Muumimuseolla on käytössään asiakkaiden uutiskirje, jota lähetämme Tampereen kaupungin hankkiman Nebula-sovelluksen kautta. Uutiskirjeemme tallentavat vain sähköpostiosoitteita.

Postituslistojamme on tallennettu Tampereen museoiden käyttämään Gruppo-osoitejärjestelmään, ja siihen tietoja on saatu paitsi suostumuksella, myös julkisista luotettavista tietolähteistä. Tässä järjestelmässä on sähköpostiosoitteiden lisäksi muita henkilötietoja, kuten osoitteita, puhelinnumeroita ja tehtävänimikkeitä.

Asiakastietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on tarve käsitellä asiakastietoja.

Meille voi antaa palautetta sähköisesti Tampereen kaupungin palautejärjestelmän kautta.

Emme välitä ulkopuolisille tahoille mitään asiakkaidemme tietoja.

Evästeet

Käytämme evästeitä, jotta voimme kehittää sivustoa vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Kävijäseurantaan käytämme Google Analytics -sovellusta. Kävijäseurannan avulla keräämme tilastotietoa esimerkiksi sivujen kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Seuranta perustuu selaimen anonyymiin yksilöintiin. Kerätyt tiedot koskevat mm. istunnon kestoa, uusia ja palaavia käyttäjä sekä sitä mistä lähteestä sivulle on saavuttu (hakukone, linkki, suora liikenne). Evästeillä kerättyjä tietoja ei käytetä yksittäisen käyttäjän tunnistamiseen.

 

Tietosuojaselosteet

Muumimuseon viestinnällisten verkkopalveluiden tietosuojaseloste

Muumimuseon ryhmävarausjärjestelmän tietosuojaseloste

Uutiskirjeen tietosuojaseloste sisältyy Viestinnällisten verkkopalvelujen yhteisselosteeseen, joka löytyy kaupungin tietosuojasivuilta.

Palautejärjestelmän tietosuojaseloste löytyy kaupungin tietosuojasivuilta.

Rekisteröidyn oikeudet

Lue rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta Tampereen kaupungin sivuilta.