Muumimuseo
  • englanti
  • Suomi
  • japani
  • venäjä
  • ruotsi

Työpaja Ateljee

Muumimuseon Ateljeessa päästään kiinni itse tekemiseen ja omaan taiteilijuuteen. Ateljee on työtila, jossa järjestetään ympäri vuoden monenlaista sekä itsenäistä että ohjattua toimintaa ja touhua museokävijöille. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti ja tarjolla on vaihtelevaa ohjelmaa kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin.

Ateljee avoinna päivittäin klo 12 – 16. Tervetuloa!

(tila saattaa poikkeuksellisesti olla varattuna yksityiskäyttöön)

Ateljeessa 23.4.2019 saakka
Talven valoa grafiikanvedoksina

Taikatalvi-kirjassa on tummia, salaperäisiä kuvia, joissa talven hämärät varjot luovat outoa tunnelmaa. Muumipeikko, joka yleensä nukkuu talviunta, ei ole koskaan kokenut talven pimeyttä ja kylmyyttä. Tove Jansson teki kuvituskuvat raapetekniikalla, jolla hän sai hyvin tavoitettua hämyisän tunnelman. Tekniikassa tummasta laatasta raaputetaan vaalealla viivalla kuva esille. Ateljeen työpajassa pääset ohjatusti tekemään grafiikan keinoin samantyylistä kuvaa. Maalaa, piirrä tai raaputa kuva esille laatasta ja vedosta se prässillä. Tule tekemään oma talvinen hämäränhyssyn kuvasi tai telaa laatta kullankeltaiseksi ja loihdi esiin valo ja aurinko!

25.4.2019 alkaen animaatiotyöpajoja

Työpaja ryhmälle

Jos olet kiinnostunut varaamaan ryhmällesi ohjatun työpajan, ota yhteyttä ryhmämyyntiin: sales@tampere-talo.fi tai 03 243 4111.  Lue lisää työpajoista täältä.