Muumimuseo

la 19.05.2018 klo 18:00

Museoiden yö

Tampere-talo, Muumimuseo - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Muumimuseo on mukana Museoiden yössä lauantaina 19.5.! Muumimuseo on avoinna poikkeuksellisesti klo 11-24. Klo 18.00 eteenpäin sisäänpääsy Museoiden yö -rannekkeella.

Ohjelma

KLO 18–20
NUUSKAMUIKKUNEN VIIHDYTTÄÄ MUSEOVIERAITA HUULIHARPPUA SOITELLEN.
Museomuusikko Heikki Mäenpää.

KLO 18–20
LÖYTÖRETKI LAPSIPERHEILLE.
Tulkaa etsimään aarrekartan avulla Muumimuseon kätköjä ja salaisuuksia!

KLO 18–24
VÄRIKÄS KIRJANKANSI -TYÖPAJA (nonstop).
Piirrä lempimuumikirjasi tai oman mielikuvituskirjasi kansi. Tekniikkana guassimaalaus. Sopii kaikille aloittelijoista vanhoihin tekijöihin. Muumimuseon Ateljee.

KLO 21
WHAT HAPPENS NEXT?
A guided tour in English in the Moomin Museum. The tour provides in-depth information and expert commentary about Tove Jansson and her beloved Moomin books. Max. 25 persons. Please come forward to the museum personnel at your arrival.

KLO 22
KUINKAS SITTEN KÄVIKÄÄN?
Muumimuseon kierroksella tutustutaan näyttelyyn keskustellen, katsellen ja kokeillen. Opastus sisältää tietoa Tove Janssonista ja hänen rakastetuista muumikirjoistaan.

Museoiden yöhön pääsee mukaan tapahtumarannekkeella, jonka voi ostaa melkein kaikista osallistuvista kohteista, myös Muumimuseosta!  Rannekkeen hinta on 10 € yli 7-vuotiailta. Alle 7-vuotiaat pääsevät mukaan ilmaiseksi.  Myynnissä on myös kimppalippu 25 € jolla saa rannekkeen max viidelle ihmiselle. Museokortilla ei voi lunastaa ranneketta. 

Tapahtuman aikana Muumimuseoon pääsee ilmaiseksi busseilla 6, 9, 15, 40A ja 40B näyttämällä tapahtumaranneketta. Museoiden yössä liikennöi kaksi Museoiden yön bussia omalla Museoiden yön reitillä, mutta reitti ei ulotu Muumimuseolle asti.

Tervetuloa Museoiden yöhön!