Muumimuseo

su 17.06.2018 klo 11:00

Muumimuseo on 1 v.!

Tampere-talo, Muumimuseo - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Maailman ainoa Muumimuseo avattiin vuosi sitten, 17.6.2017. Avajaisia vietettiin kansanjuhlan merkeissä koko aurinkoinen viikonloppu. Sen jälkeen Muumimuseossa on käynyt jo yli 100 000 asiakasta läheltä ja kaukaa.

Sunnuntaina 17.6.2018 Muumimuseo antaa jokaiselle kävijälle museon oman postikortin syntymäpäivälahjaksi. Laita kortti seinälle tai ilahduta sillä ystävää!

 

Syntymäpäivien ohjelma

 

Museossa on maksuttomia yleisöopastuksia koko päivän tasatunnein, klo 11 alkaen ja päättyen viimeiseen opastukseen klo 17. Päivän ensimmäinen opastus on lasten kierros ja klo 15 opastus on englanniksi. Ilmoittaudu henkilökunnalle jos haluat mukaan opastukselle. Opastukset sisältyvät pääsylippuun, ja niille mahtuu 25 ensimmäistä.

 

Ateljeessa on ohjattu non stop Hyvää syntymäpäivää! -korttityöpaja koko museon aukioloajan. Pajassa voit tehdä oman onnittelukortin Muumimuseolle, itsellesi, kaverillesi tai vaikka Mörölle tai lempimuumihahmollesi. Kortteja maalataan samanlaisilla guassiväreillä, joilla Tove Jansson maalasi muumikirjojen kauniit kansikuvat.

 

Tampere-talo Shopista kaikki kirjat Muumimuseon syntymäpäivien kunniaksi -30%.

 

Tervetuloa juhlistamaan yksivuotiasta Muumimuseota!