Muumimuseo

la 11.08.2018 klo 14:00

Muumimuseon Puutarhajuhla klo 14-21

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Muumimuseon Puutarhajuhla lauantaina 11.8. klo 14-21

Puutarhajuhla Sorsapuistossa tarjoaa iloisia hetkiä ja yhdessäoloa niin aikuisille kuin lapsillekin. Puisto puetaan kesäiseen kukkaloistoon ja juhlaväkeä hemmotellaan mm. elävällä musiikilla, satutuokioilla ja muumianimaatioilla.

Luonnonhelmaan katetaan pöytäliinoin ja kukkakoristein somistettuja pitkiä pöytiä ja erilaisia ruokaryhmiä, joiden äärellä voi viettää kesäjuhlaa herkkuja nauttien. Tuo mukanasi omat piknikeväät tai osta syömistä puiston myyntipisteistä. Puutarhajuhlajuhlan tunnelman pitävät korkealla lukuisat toimintapisteet, joissa voi pitää hauskaa mm. pihapelejä pelaillen. Tampereen partiolaiset tuovat lammelle kanootteja ja puistossa pääsee myös Tivoli Sariolan karusellin kyytiin.

Katso lisää Facebook-tapahtumasta.

Muumimuseokin on avoinna lauantaina 11.8. normaalia pidempään, klo 21 asti.

Muumit seikkailevat maalla ja vesillä, ja tarinan lopussa vietetään juhlia kotiinpaluun kunniaksi. Sorsapuiston Puutarhajuhla tarjoaa samaa riemua kaikenikäisille. Muumimuseossa puolestaan keskitytään muumitarinoihin teatterin kautta. Tove Jansson rakasti teatteria ja sen taikaa, jännitystä ja eläväisyyttä.

Museon opastetuilla Muumit näyttämöllä -kierroksilla muumien maailma ja Toven tarinat avautuvat yleisölle toisenlaisesta näkökulmasta. Museon Ateljeessa pääsee itse tekemään teatteria. Kierrokset ja työpajat ovat osa Tampereen Teatterikesän Off Tampere -ohjelmistoa.

9.8.–12.8.2018

• Opastetut Muumit näyttämöllä -kierrokset päivittäin klo 13 suomeksi ja klo 15 englanniksi
• Ohjattu nonstop Varjoja ja valoja -varjoteatterityöpaja päivittäin klo 12–16, la 11.8. klo 12–21.

Muumimuseon pääsymaksu on 12 € aikuisilta ja 6 € lapsilta. Perhelipun hinta on 30 €.

 

Muumimuseon Puutarhajuhla on maksuton tapahtuma.

Muumimuseon Puutarhajuhlan järjestävät Visit Tampere, Muumimuseo ja Tampere-talo.

Tervetuloa kesän tunnelmallisimpaan tapahtumaan!